Home / archiefcentraal / ruil je postzegels in ommen

ruil je postzegels in ommen

De postzegelvereniging is een vereniging voor verzamelaars van alles rondom postzegels van zowel Nederland als buitenland. Er is een veiling van 60 kavels en ook is er een verloting. De prijzen van de verloting zijn postzegels. Naast de leden is er ook een handelaar aanwezig.

Mensen die op zolder of in de kast nog een (oude) verzameling postzegels hebben liggen kunnen die avond bij de postzegelvereniging terecht om de verzameling door vakmensen te laten bekijken en hierover advies te krijgen. Misschien word je toch weer enthousiast en ga je verder sparen. Nieuwe leden, jong en oud, zijn van harte welkom.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.