Home / archiefcentraal / rosengaerde wint 5 000 voor beweeg en beleeftuin

rosengaerde wint 5 000 voor beweeg en beleeftuin

In een voorronde kon online gestemd worden op projecten van acht instellingen. Rosengaerde eindigde bij deze stemming als nummer 1 en werd zo één van de drie genomineerden. De genomineerden werden uitgenodigd om tijdens het jaarcongres van de VBOI een presentatie te geven.

Tijdens het congres op donderdag 15 oktober hielden Marleen Visser en Anita Bosch van team Welzijn van Rosengaerde een korte presentatie. Hierbij kwam het belang van bewegen en beleven voor ouderen naar voren, evenals de sociale contacten die door de beweeg- en beleeftuin mogelijk gemaakt worden. Rosengaerde wil deze tuin heel graag realiseren, omdat die het welzijn van haar cliënten bevordert.

De aanwezige VBOI-leden waren enthousiast over dit project, want Rosengaerde is als winnaar uit de bus gekomen. Marleen Visser en Anita Bosch mochten de cheque van €5.000 in ontvangst nemen. Ze zijn dolblij met dit mooie bedrag. “We gaan er een mooie tuin van maken, waar ouderen uitgedaagd worden tot beleven en bewegen! Een tuin waar niet alleen onze cliënten, maar ook omwonenden, familieleden en medewerkers van kunnen genieten en terecht kunnen voor een praatje. En met het winnen van dit mooie bedrag kan de schop in de grond!”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.