repareer je spullen in het repair cafe

Staat er al tijden iets in de kast dat niet goed meer werkt? Neem het mee naar het Repair Café! De vrijwilligers doen hun uiterste best om het een tweede kans te geven. Of het apparaat nu wel of niet gerepareerd kan worden: het kost niets, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. Bovendien is het er gezellig! Komt het je nu niet uit? Over vier weken, op 7 november is het volgende Repair Café in Ommen.

Inmiddels bestaat het Repair Café in het Vechtdal al ruim drie jaar en het blijkt in een grote behoefte te voorzien. Ook in Dalfsen en Hardenberg worden regelmatig Repair Cafés gehouden met als resultaat veel tevreden ‘klanten’ en een groot aantal gerepareerde spullen.

Vrijwilligers
Het Repair Café in Ommen is nog op zoek naar vrijwilligers. Zeker technici op het vlak van elektra en elektronica. Wie-o-wie kan en wil zijn of haar kennis af en toe delen en mensen helpen bij het repareren van kapotte spullen? Informatie of aanmelden kan bij de Kringloopwinkel in Ommen via 0529-453201 en www.noggusennoggus.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.