recorddeelname aan kokkies veldtoertocht

Deze tocht, waarvan de organisatie in de vertrouwde handen van Cycling Lemelerveld is, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk evenement en is door de NFTU beoordeeld met 3 sterren; Geen wonder dat de ideale omstandigheden voor een record-opkomst zorgden. De felle zon deed zijn uiterste best om de schrale Oostenwind te compenseren en de temperatuur boven de 10 graden te krijgen. Voor de deelnemers was het dan ook genieten onder de strak-blauwe hemel. Velen waren onder de indruk van het natuurschoon langs en op de route, die over de Eelerberg, Hellendoornse berg en oevers van de Regge leidde. Op diverse plaatsen kon een keuze gemaakt worden uit een gemakkelijke (chicken) en een moeilijke (dangerous) route. Onderweg waren er ook nog diverse verzorgingsposten voor rijder en fiets. Moe en zeer voldaan konden de coureurs zich na afloop zich nog te goed doen aan koffie en eigengemaakte soep van de Huttert.

Een paar uur later zaten alle bordjes en lintjes al weer opgeborgen in de evenmentcontainer, met dank aan de circa 65 vrijwilligers van Cycling Lemelerveld. Iedereen kan weer terugkijken op een geslaagd evenement, dat volgend jaar een herhaling zal krijgen onder een andere naam: mogelijk de Kokkie-bikes-Hellendoornse-Berg-en-Bostocht als de naam tenminste niet te lang wordt op de affiches. Het volgende evenement van Cycling Lemelerveld is de Wintermarathon op 28 februari 2016.

 

Meer foto's