raad hardenberg complimenteert alle betrokkenen crisisopvang

“Ik ga geen namen noemen want dan zou ik ongetwijfeld anderen tekort doen, maar de Evenementenhal, alle betrokken professionele organisaties en onze eigen bestuursdienstmedewerkers wil ik nadrukkelijk bedanken voor alle inspanning en hun betrokkenheid. Zoals wij allen weten is die periode nu verlengd tot uiterlijk donderdagmiddag. Wij hopen dat de mensen die hier nu zo kort mogen verblijven de komende tijd een passende en veilige plaats in de Nederlandse samenleving mogen vinden. Dat deze opvang bij onze burgers naast kritische geluiden ook heel veel goodwill heeft losgemaakt is ook zondermeer duidelijk. Hulde ook voor de snelle hulpacties vanuit de bevolking! De kracht van Hardenberg: gewoon doen bewijst zich hier weer eens nadrukkelijk.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.