poll wie geen orgaandonor wil zijn heeft ook geen recht op een donororgaan

De stelling van afgelopen week was: ‘Wie geen orgaandonor wil zijn, heeft ook geen recht op een donororgaan!’ De meningen van de bezoekers van Vechtdal Centraal zijn redelijk verdeeld: 54,7% is het eens met de stelling.

Opvang vluchtelingen
Ondertussen is Nederland al weken in de ban van de vluchtelingenstroom die ons land bereikt. Ommen vangt voor het tweede seizoen vluchtelingen op in Recreatiecentrum Besthmenerberg en het zou zomaar kunnen dat Dalfsen binnenkort aan de beurt is als het gaat om noodopvang. Mocht het Centraal orgaan Opvang Asielzoekers (COA) Dalfsen benaderen voor opvang van vluchtelingen, gedurende 72 uur, dan is de Trefkoele+ de locatie waar dat gaat gebeuren.

De stelling van deze week is: ‘De Trefkoele is in Dalfsen de juiste locatie voor noodopvang van vluchtelingen’ Doe mee aan de poll en breng je stem uit.

[poll id=18]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.