Home / archiefcentraal / poll trefkoele niet de juiste locatie voor opvang vluchtelingen

poll trefkoele niet de juiste locatie voor opvang vluchtelingen

De stelling van afgelopen week was: ‘De Trefkoele is in Dalfsen de juiste locatie voor noodopvang van vluchtelingen’. Van de bezoekers van vechtdalcentraal.nl is slechts 37,1% het daar mee eens. De overige 62,9% vindt de Trefkoele niet de aangewezen locatie wanneer Dalfsen aan de beurt is voor noodopvang van vluchtelingen.

Wintertijd
De poll van deze week gaat over het ingaan van de wintertijd. Volgens een Australische professor kunnen door de verandering van zomertijd naar wintertijd slaapproblemen ontstaan in de dagen en weken erna. Dat komt doordat ons lichaam zich moet aanpassen aan de verandering in het slaap-waakritme. Volgens sommige studies is de tijdswijziging ook de oorzaak van een toegenomen aantal verkeersongelukken, hartaanvallen en conflicten op het werk later in de week na de verandering.

De poll van deze week luidt:
[poll id=23]

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.