pec pakt draad weer op en verslaat willem ii

De mannen van Jans maakten er in Tilburg geen sprangelende strijd van, die druk lag meer bij Willem II. Maar de thuisploeg pakte dit seizoen nog maar een keer de drie punten en dat gaat op een gegeven moment mentaal toch meewerken.

PEC was in de tweede helft wel de bovenliggende partij maar wist geen veilige marge van twee goals te creëren. Daardoor werd het nog spannend in de slotminuten. Maar de extra inzet van Willem II in de slotfase leidde niet meer tot de gelijkmaker.

PEC Zwolle staat nu op de derde plaats in de eredivisie, een plek die eigenlijk heel bijzonder is, maa die zo langzamerhand al heel gewoon begint te voelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.