Home / archiefcentraal / passie voor bloemen bij de lelie in ommen

passie voor bloemen bij de lelie in ommen

Eigenaresse Jonie Wolderink-Ardesch (25) had het pand, met ruime parkeergelegenheid voor de deur, al geruime tijd op het oog om haar droom te vervullen: een eigen bloemenzaak. Na drie jaar in dienst van De Lelie in onder andere het filiaal in Dedemsvaart kreeg ze de kans haar droom in vervulling te laten gaan in Ommen.

Met een gevarieerd aanbod in bloemen, vazen en accessoires voor in huis heeft De Lelie alles om van je huis een sfeervol ingerichte ruimte te maken. Daarnaast is het mogelijk voor bedrijven om een abonnement af te sluiten. Hiermee voorziet Jonie het bedrijf op elke gewenste termijn van nieuwe bloemen en decoratie.

Ook is het mogelijk om bij De Lelie bloemen en bloemstukken te laten bezorgen. Als je voor 13.00 uur bestelt, is het dezelfde dag nog in huis. Bezorgen binnen de stad Ommen kost slechts €3,00. In de kernen rondom de stad Ommen, maar binnen de gemeente, kost bezorging slechts €4,00.

De start van Bloemenhuis De Lelie is veelbelovend. Tijdens de drukke openingsdag ontving Jonie veel positieve reacties over het assortiment. De klanten prezen ook de gunstige locatie van de winkel, die geopend is van dinsdag tot en met zaterdag. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn de deuren open van 08.30 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.