ozc verliest bij hatto heim

OZC had de laatste weken de boel aardig op de rit. Sinds de openingswedstrijd van de competitie, verlies tegen SEH, volgden twee gelijke spelen en de laatste drie wedstrijden werden zelfs gewonnen door de ploeg uit Ommen. Hierdoor was OZC geklommen naar de koppositie al moest het deze wel delen met nog vier andere ploegen.

In Hatto Heim trof OZC een laagvlieger dat tot vanmiddag vijf punten had behaald in de zaterdag 3e klasse C. De verschillen op de ranglijst zijn echter klein en dat kwam vanmiddag ook op het veld tot uiting. OZC kende geen gemakkelijke wedstrijd al kwam het nog wel sterk uit de startblokken.

Binnen drie minuten was het namelijk al raak voor OZC toen Frank Jansen namens de bezoekers uit Ommen de openingstreffer tegen de touwen schoot. Het leek een veelbelovend begin voor de bezoekers uit Ommen maar het bleef lang bij deze ene treffer. Omdat ook Hatto Heim lange tijd het net niet wist te vinden was 0-1 ook de ruststand.

In de tweede helft hielden beiden ploegen elkaar ook lang in evenwicht al zat de gelijkmaker voor Hatto Heim er wel aan te komen. Een klein kwartier voor tijd kwam deze er dan ook toen Jürgen van der Weerd namens de thuisploeg de 1-1 binnenschoot in de 77e minuut. Vijf minuten later moest OZC dan ook nog de winst aan Hatto Heim laten toen het een strafschop tegen kreeg. Maarten Teuben schoot de penalty binnen en zorgde hiermee voor de 2-1 voor Hatto Heim wat tevens de eindstand bleek te zijn.

OZC verliest dus weer eens en maakt hierdoor een pas op de plaats op de ranglijst. Het staat nu op een gedeelde vijfde plek maar zoals eerder vermeld blijven de verschillen klein in 3C. Volgende week is OZC vrij als er een bekerronde op het programma staat. OZC is reeds uitgeschakeld in de beker. Over twee weken speelt OZC dan in eigen huis tegen Hardenberg’85 voor de competitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.