ozc blijft winnen

OZC heeft vanmiddag zijn derde wedstrijd op rij gewonnen. Het was in eigen huis te sterk voor VHK en won met ruime cijfers: 5-1.

OZC heeft inmiddels duidelijk de stijgende lijn te pakken en de weg naar boven gevonden in de zaterdag 3e klasse C. Het begon het seizoen met een nederlaag en twee gelijke spelen maar heeft na vanmiddag inmiddels alweer de derde overwinning op rij te pakken.

OZC begon sterk op het eigen sportpark Westbroek. Al na drie minuten spelen zette Nicky van Rijn de geelhemden uit Ommen op een 1-0 voorsprong en nog geen kwartier later maakte Van Rijn er ook 2-0 van. Met deze vroege 2-0 voorsprong gingen OZC en VHK ook de rust in.

Na de theepauze leek de spanning weer terug in de wedstrijd te komen toen VHK in de 68e minuut de aansluitingstreffer scoorde. Direct op de daaruit volgende aftrap stelde OZC echter al snel orde op zaken en het was wederom Van Rijn die het net vond. Met zijn derde van de middag schoot hij OZC naar de 3-1 en was de marge weer twee doelpunten in het voordeel van de thuisploeg.

Hiermee was de wedstrijd ook beslist. In de eindfase van de wedstrijd bekroonde OZC de wedstrijd door nog twee keer te scoren. Frank Jansen (’83) en Frank Kuiper (’88) zorgden voor het slotakkoord en de 5-1 eindstand.

OZC komt hierdoor gedeeld bovenaan in 3C al is het bovenin wel enorm dringen geblazen. Doordat de wedstrijden Nieuwleusen – SC Lutten en Hattem – HFC Storica waren afgelast staan er inmiddels vijf clubs, waaronder dus ook OZC, bovenaan in 3C. Volgende week gaat OZC op bezoek bij Hatto Heim.

Stand bovenin 3C:
1. SC Lutten: 5 – 11
2. Gramsbergen: 6 – 11
3. Hardenberg’85: 6 – 11
4. OZC Ommen: 6 – 11
5. Bergentheim: 6 – 11
6. Hattem: 5 – 10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.