Home / archiefcentraal / out of the blue geeft vrijkaartjes aan voedselbank

out of the blue geeft vrijkaartjes aan voedselbank

De kaartjes zijn inmiddels door voorzitter Cock Meijs van Out of the Blue overhandigd aan coördinator Gerrie van Lenthe. Zij vertelt: “De mensen die gebruik maken van de voedselbank hebben weinig te besteden en uitgaan kost bijna altijd geld. Dat heeft tot gevolg dat veel mensen zich eenzaam voelen omdat ze meestal thuis blijven. De gratis kaartjes van Out of the Blue voor Hét Droomconcert zijn een mooi gebaar om de mensen een gezellige avond te bezorgen.”

Een aantal jaren geleden opende een uitgiftepunt van de voedselbank in Nieuwleusen. De voedselbank heeft twee doelstellingen: Het verstrekken van voedsel aan mensen die dat, om welke redenen dan ook, nauwelijks zelf kunnen betalen. En het voorkomen van vernietigen van voedingsmiddelen die nog bruikbaar zijn. Als je denkt in aanmerking te komen voor een voedselpakket kan je met een hulpverlener het aanvraagformulier invullen.

Degene die levensmiddelen wil schenken aan de voedselbank, denk aan houdbare producten of groente die je over hebt uit eigen tuin, kan deze elke donderdagavond in de oneven weken brengen tussen 18.15 uur en 19.30 uur bij Gerrie van Lenthe aan het Oosteinde 90 in Nieuwleusen. Ze is bereikbaar op 06-30772488. Het is van harte welkom.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.