Home / / oud bezoekers dancing tropical ommen houden reunie

oud bezoekers dancing tropical ommen houden reunie

Na een geslaagde reünie op 15 maart 2013 krijgt deze een nog spectaculairder vervolg. Veel bekende gezichten en leuke oude vriendschappen ophalen. Swingen op een professioneel verlichte dansvloer, op de hits van toen, in een sfeervolle ambiance. Er worden veel foto’s uit die periode gepresenteerd op megaschermen.

De jeugd die vroeger uit ging in Ommen kwam bij Dancing Tropical. Dancing Tropical was van 1982 tot 1992 gevestigd in de kelder onder de winkel van Blokker. De organisatoren Charl Bakker en Richard Bakker (geen familie) hopen veel mensen te bereiken. De kaartverkoop is begonnen. Onder andere via Facebook worden contacten gelegd.

Het was jonge Ommer ondernemer Ids Bakker die in de begin jaren tachtig een kelder ombouwde tot één van de modernste discotheken van Nederland. Twee barren, palmbomen, luxe zitjes, een spiegelwand bij de dansvloer, obers met vlinderstrikjes in combinatie met de juiste muziek bleek een groot succes. De formule klopte. Vanaf de opening kwamen vele bezoekers de rood gestoffeerde trap af. Netjes gekleed, dat was een voorwaarde. Er werd gedanst op disco en funky hits. Later werd de zaak gerund door Manfred, die de dancing met succes voortzette en onder andere grote internationale artiesten wist te boeken.

Toegangskaarten zijn te koop: voor €6,00 per stuk bij De Stadsdrogist in de Brugstraat of via info@dancingtropical.nl

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.