Home / archiefcentraal / opfriscursus theoriegedeelte rijbewijs

opfriscursus theoriegedeelte rijbewijs

Misschien is het tijd je kennis van de belangrijkste verkeersregels weer eens op te frissen en even stil te staan bij al die vernieuwingen. Het is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar ook voor je medepassagiers en andere weggebruikers om goed op de hoogte te zijn van alle veranderingen. De regels vormen immers de basis van hoe we veilig met elkaar omgaan in het verkeer. Daarom organiseert Veilig Verkeer Nederland in opdracht van de gemeente Dalfsen de gratis opfriscursus in Lemelerveld.

Op woensdag 14 oktober en donderdag 4 november vindt deze van 19.30 tot 21.30 uur plaats in het Kulturhus in Lemelerveld. Opgeven voor 14 oktober is niet meer mogelijk, die avond zit inmiddels helemaal vol. Voor 4 november zijn nog wel enkele plekken vrij. Opgeven kan bij L. Tijhaar via 06-48583270. De cursus wordt gegeven door een erkend rij-instructeur.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.