Home / archiefcentraal / onvergetelijke ervaring tijdens de nacht van de nacht

onvergetelijke ervaring tijdens de nacht van de nacht

Zij zijn op zoek naar stoere avonturiers van jong tot oud die meegaan op ontdekkingstocht hoe bijzonder het donker eigenlijk is. In samenwerking met Landschap Overijssel mogen zij bij hoge uitzondering na zonsondergang de Archemerberg en Lemelerberg op. Samen met verhalenverteller Herman Pronk beleven jong en oud een onvergetelijke wandeltocht waarbij verschillende zintuigen geprikkeld worden en.. met een beetje geluk tref je verschillende nachtdieren aan, zoals de vos, de bosuil of misschien wel een ree of een das.

Op 24 oktober om 19.00 uur wordt iedereen ontvangen bij Boscafé De Lemeler Esch met soep en kunnen kinderen broodjes bakken. Daarna volgt de spannende wandeltocht met verhalenverteller Herman Pronk. En dit is nog niet alles. Voor de echte durfals is er de mogelijkheid om ook de nacht door te brengen op de camping in het donker. Dit maakt het Nacht van de Nacht avontuur compleet. Zonder elektra en zonder licht met eigen kampeermiddel. Het wordt een gezellig tentenkamp met vuur, dekens en kruiken. Samen kijken naar de sterren en luisteren of je de dierengeluiden herkent.

Opgave is alleen verplicht voor de overnachting. De kosten voor de wandeling zijn €10,00 per volwassene en €4,50 per kind. Inclusief overnachting kost het €15,00 per volwassene en €5,75 per kind. Leden van Landschap Overijssel ontvangen korting. Kijk voor meer informatie op www.lemeleresch.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.