Home / archiefcentraal / ommen krijgt waarnemend burgemeester

ommen krijgt waarnemend burgemeester

De Rijksrecherche was een integriteitsonderzoek naar hem gestart. Uit dat onderzoek is gebleken dat Ahne in mei geld heeft gestolen. Hij heeft daarvoor een boete van 500 euro gehad. Hij kan daartegen in beroep maar niets geeft er blijk van dat hij dat wil. In een verklaring schrijft Ahne erg veel spijt te hebben van wat hij heeft gedaan.

De commissaris van de Koning vindt het uiterst betreurenswaardig wat er is gebeurd. Volgens haar is diefstal door een burgemeester, ook al is dat buiten zijn functie om gebeurd, niet te tolereren. Zij is van mening dat een burgemeester een voorbeeldfunctie heeft.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.