Home / archiefcentraal / oenze dijkstra neemt afscheid van waterschap vechtstromen

oenze dijkstra neemt afscheid van waterschap vechtstromen

Dijkstra kwam in september 2013 als directeur in dienst bij het waterschap. Vanaf 1 januari 2014 vervult hij de secretarisfunctie van het dan nieuwe waterschap Vechtstromen. “Ik wilde destijds voor mijn pensionering graag nog één keer een boeiende nieuwe uitdaging aan gaan, liefst op bovenlokaal niveau. Die uitdaging heb ik echt gevonden in Vechtstromen. Maar, zo heb ik vanaf het begin altijd gezegd, in 2016 is het voor mij klaar. Vanaf dan ben ik nog in beperkte mate beschikbaar voor een klus, maar richt ik mij vooral op mijn gezin, mijn familie en mijn hobby’s.”

Als nieuw gefuseerd waterschap, was Vechtstromen een organisatie in opbouw. “Dat paste mooi bij mijn ervaring. Twee organisaties die samen één worden, volop in ontwikkeling, de ambitie spatte er van af. Ik heb er van genoten om daar mede richting aan te geven. En als ik zie wat we samen in korte tijd bereikt hebben, kan ik niet anders dan ontzettend trots zijn op de organisatie en alle medewerkers.”

Partnerschap
Watergraaf Stefan Kuks beaamt dat: “Er staat inmiddels echt een krachtige en stevige organisatie. Vechtstromen is een waterschap dat gericht is op zijn omgeving, dat zich met partners en inwoners in het gebied verbindt en dat samen werkt aan maatschappelijk rendement. Het dagelijks bestuur is Oenze Dijkstra erg dankbaar voor zijn belangrijke inzet daarvoor.”

Oenze Dijkstra heeft op het moment van zijn pensionering in 2016 in totaal 37 jaar gewerkt voor het openbaar bestuur.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.