Home / archiefcentraal / nieuwleusen wint ruim van scd83

nieuwleusen wint ruim van scd83

In de zaterdag 3e klasse C troffen Nieuwleusen en SCD’83 elkaar vanmiddag op sportpark het Klaverblad in Nieuwleusen. Nieuwleusen had tot nu toe acht punten verzameld en bungelde aan de onderkant van de middenmoot. SCD’83 had tot nu toe twee punten meer verzameld.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en konden beide ploegen niet tot scoren komen. In de tweede helft kwam Nieuwleusen echter sterk uit de startblokken en gaf de thuisploeg kort na rust het startsein voor een ruime overwinning.

In de 47e minuut was het Rob Muller dat namens de thuisploeg de score opende. Een kwartier later verdubbelde Rick Jansen vervolgens de voorsprong namens Nieuwleusen. Toen Sander van der Klocht (’80) en Lars Gruben (’82) in de laatste tien minuten ook het net wisten te vinden was de wedstrijd ruimschoots beslist in het voordeel van de thuisploeg.

Door de overwinning passeert Nieuwleusen de bezoekers uit Dedemsvaart op de ranglijst. Volgende week mag Nieuwleusen op bezoek bij laagvlieger WZC Wapenveld proberen om de ruime overwinning van vanmiddag een mooi vervolg te geven.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

Veel te grote nederlaag voor ASC’62 ASC’62 speelde uit tegen Be Quick’28 in Zwolle en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.