nieuwleusen onderuit tegen negental

Nieuwleusen heeft vanmiddag een nipte nederlaag geleden op bezoek bij HFC Storica. Nieuwleusen speelde het laatste half uur met een man meer maar dit mocht echter niet baten. In de slotfase kreeg Nieuwleusen zelfs nog het deksel op de neus: 1-0.

Nieuwleusen trof vanmiddag in Storica een graag geziene tegenstander. Sinds beide teams twee jaar geleden bij elkaar in de competitie kwamen won Nieuwleusen alle onderlinge duels al bleek dit vanmiddag geen garantie op punten voor de bezoekers.

Nieuwleusen kende een lastige middag bij Storica en beide ploegen waren lange tijd aan elkaar gewaagd. Na een uur spelen leek echter een kantelpunt in de wedstrijd te komen toen Stefan Pelleboer namens HFC Storica zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg en Nieuwleusen het laatste half uur met een man meer op jacht mocht naar de openingstreffer.

Het numerieke overwicht werd een paar minuten voor tijd nog groter voor Nieuwleusen toen Bertus Finke de tweede speler van Storica was die mocht vertrekken. Hij kreeg in de 87e minuut een directe rode kaart. Nieuwleusen kon echter maar niet tot scoren komen vanmiddag en in de slotfase kreeg het zelfs nog de deksel op de neus.

Edward Herrera van Storica zorgde in de 90e minuut namelijk voor de 1-0 voorsprong voor Storica. Nieuwleusen kon ook blessuretijd niet meer tot scoren komen waardoor de bezoekers met een 1-0 nederlaag weer naar huis moesten.

Een zure nederlaag voor Nieuwleusen aangezien het bij winst medekoploper had kunnen worden in de zaterdag 3e klasse C omdat SC Lutten in eigen huis 1-1 speelde tegen SCD’83. Nieuwleusen bevindt zich nu op plek vier met acht punten, een plek dat het moet delen met nog vier andere ploegen. Volgende week staat de mooie affiche Nieuwleusen – SC Lutten op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.