nieuwleusen onderuit bij gramsbergen

De bezoekers troffen in Gramsbergen een sterke tegenstander dat over negentig minuten de betere ploeg bleek te zijn. Nieuwleusen kwam binnen het kwartier op achterstand toen Roy Seinen namens Gramsbergen in de dertiende minuut de 1-0 tegen de touwen schoot. Diezelfde Seinen verdubbelde twintig minuten later de score en zorgde zo voor de 2-0 ruststand.

Na een uur spelen bracht Reinier Meijerink namens Nieuwleusen de spanning terug in de wedstrijd en zorgde voor de 2-1. Kort daarna schoot Arjan Slotman namens Gramsbergen echter de 3-1 binnen en was het verschil weer twee doelpunten. David Houtman besliste in de 81e minuut vervolgens definitief de wedstrijd en maakte de 4-1. De 4-2 en tweede van de middag van Reinier Meijerink was dan ook voor de statistieken.

Al met al een terechte nederlaag voor Nieuwleusen tegen een sterk Gramsbergen. Volgende week staat de eerste knock-out ronde van de beker op het programma. Nieuwleusen gaat daarin op bezoek bij VEVO uit Veessen. Een week later speelt Nieuwleusen de thuiswedstrijd tegen SCD’83.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.