Home / archiefcentraal / nieuwleusen krijgt kulturhus en nieuwe sporthal

nieuwleusen krijgt kulturhus en nieuwe sporthal

De gemeente Dalfsen gaat voor ruim 8 miljoen investeren in het middengebied van Nieuwleusen, maar houdt nog 6 miljoen als reserve over, aldus burgemeester Han Noten. Er zijn volgens hem echter nog meer plannen in de gemeente. Hij noemde daarbij de Rechterensedijk en het centrum-visieplan voor Dalfsen.

Nu de raadscommissie in meerderheid haar steun heeft uitgesproken, kunnen de daadwerkelijke onderzoeken starten. Duidelijk werd dat betrokkenen bij zowel het kulturhus als de nieuwe sporthal enthousiast zijn over de plannen.

Lees ook

Politiek Verwoord: D66

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.