Home / archiefcentraal / nieuwe buitenactiviteit bij partycentrum het boskamp

nieuwe buitenactiviteit bij partycentrum het boskamp

 

Leidraad van het avontuur is een plots opgedoken oude mythe uit de regio, waar tot op heden een aantal onopgeloste vragen over bestaat. De deelnemende groepen proberen hier tijdens het spel antwoorden op te vinden. Na een voorafgaande instructie in Het Boskamp, die je in de stemming brengt, ga je met de radiopeiler op pad om een weg in het duister te vinden. Onverwachte zaken proberen je van de wijs te brengen… Zaklampen mogen tijdens deze tocht niet mee.

De activiteit duurt anderhalf tot twee uur. Alle activiteiten gaan altijd samen in combinatie met een van de buffetten. Radiospooktochten zijn mogelijk van 1 november tot 15 maart. Neem voor meer informatie contact op met Het Boskamp via 0529-431712 of info@hetboskamp.nl.

 

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.