Home / archiefcentraal / nieuwbouw oldenhaghen ommen bereikt hoogste punt

nieuwbouw oldenhaghen ommen bereikt hoogste punt

Het nieuwe woonzorgcentrum wordt gerealiseerd op de locatie van het oude zorgcentrum aan de Hessel Mulertstraat in Ommen. Met de nieuwbouw wordt ingespeeld op de maatschappelijke verandering van wonen en zorgen. In het woongebouw komen 77 appartementen, verdeeld over drie verdiepingen, en een aantal algemene ruimten. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 90 m2 en bestaan uit een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, badkamer, toilet en een hobbykamer.

Woningstichting De Veste is opdrachtgever van de bouw van dit complex. De Saxenburgh Groep en Baalderborg Groep staan garant voor het zorgaanbod en de verhuur van de appartementen. Koopmans Bouwgroep uit Enschede realiseert de bouw van Oldenhaghen. Het ontwerp is van Peters & Lammerink architecten uit Hengelo. De bewoners zijn op een tijdelijke locatie ondergebracht en uiteraard met familie aanwezig bij dit officiële moment.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.