Home / archiefcentraal / nieuw sneeuwfit bij fysiotherapie de carrousel

nieuw sneeuwfit bij fysiotherapie de carrousel

Dan is SneeuwFit iets voor jou! SneeuwFit is ontwikkeld voor mensen die het lichaam willen optimaliseren voor de komende wintersportactiviteiten (skiën, langlaufen of snowboarden). Het is een programma van zes weken waarin je wordt begeleid door een (sport)fysiotherapeut met specifieke oefeningen, waarvan is aangetoond dat zij van meerwaarde zijn voor de wintersportactiviteiten.

De oefeningen zijn gericht op het algemene uithoudingsvermogen, de kracht en stabiliteit van de benen en de rompstabiliteit. Het zal in groepsverband worden aangeboden op twee momenten per week gedurende een uur. Het programma kost €45,- en daarvoor krijg je zes weken lang twee maal per week begeleiding van een fysiotherapeut.

Voorafgaand wordt je aanvangsniveau bepaald met behulp van een intakeformulier. Indien aanpassingen noodzakelijk zijn in oefeningen, bijvoorbeeld door lichamelijke klachten, dan wordt dit met je doorgenomen tijdens de lessen. De lessen starten bij voldoende deelname op dinsdag 10 november en gaan door tot vrijdag 18 december. De trainingsdagen en -tijden zijn op dinsdag en vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.