Home / archiefcentraal / nieuw predikantenechtpaar aan de slag in dalfsen

nieuw predikantenechtpaar aan de slag in dalfsen

Het predikantenechtpaar Tol-Keuning is nu verbonden aan de Protestante Gemeente in Leek-Oldebert, in de provincie Groningen. Beiden hebben hun opleiding genoten aan de Theologische Universiteit in Kampen. Zij kennen onze omgeving, want van 1999 tot 2005 waren ze predikant in Hattem.

Toen de Dalfser dominee Henk Jansen in het najaar van 2014 de kerkenraad meedeelde dat hij en zijn echtgenote Irma een beroep hadden aangenomen naar Ermelo, moest er een commissie gevormd worden die naarstig op zoek ging naar een opvolger. Uit een groot aantal reacties viel de keuze uiteindelijk op het predikantenechtpaar Tol-Keuning uit Leek. De kennismaking verliep prima.

Op 18 oktober is het zover. Vanaf dan zullen ze aan de slag gaan in Dalfsen. Het echtpaar Tol-Keuning gaat wonen in de pastorie aan de Rynoldingstraat, die grondig is gerenoveerd. Iedereen is van harte welkom om de dienst op zondag 18 oktober om 10.00 uur in de Grote Kerk aan het Kerkplein in Dalfsen bij te wonen en na afloop nader met de beide dominees kennis te maken in De Overkant. Dat is het kerkelijk centrum, eveneens aan het Kerkplein in Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.