Home / archiefcentraal / muziekvereniging soli deo gloria houdt open huis

muziekvereniging soli deo gloria houdt open huis

Vind jij muziek leuk? En wil je wel eens horen hoe verschillende instrumenten klinken en dit zelf ook uitproberen? Kom dan naar het open huis op zaterdagmiddag 10 oktober. Ook kun je je opgeven voor de blokfluitgroep of het Solikids-orkest. In dit orkest leren kinderen hoe leuk het is om samen muziek te maken.

SDG is een muziekvereniging met veel jeugdleden waarbij gezelligheid heel belangrijk is. Het hele jaar door zijn er leuke optredens en activiteiten. In juni zijn we zelfs met alle jeugdleden een weekendje weggeweest! Nieuwsgierig geworden? Help dan het tweede mysterie op te lossen! Het open huis op zaterdagmiddag 10 oktober begint om 15.30 uur. Het nieuwe verenigingsgebouw staat aan de Korenmolen 20 in Ommen, tegenover Octo4Kids.

Kijk voor meer informatie op www.sdgommen.nl. Je mag natuurlijk ook contact opnemen met een van de jeugdcoördinatoren:
– Voor slagwerk: Karst Veurink, 06-44182997 / karstveurink@hotmail.com
– Voor blaasinstrumenten: Albert Seinen, 0529-851338 / albertseinen@gmail.com

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.