Home / archiefcentraal / muziekschool pianoforte organiseert open dag in ommen

muziekschool pianoforte organiseert open dag in ommen

Het belooft een middag vol activiteiten te worden waar iedereen, jong en oud, kennis kan maken met het aanbod van de muziekschool. “Want”, zo stelt eigenaresse Nelly Armenian, “mensen weten niet wat we allemaal doen, onze kennismakingscursus van tien lessen biedt bijvoorbeeld een laagdrempelige eerste kennismaking met een instrument”. Het docententeams zal tijdens de open dag aanwezig zijn en de bezoekers trakteren op interessante workshops waar men geheel vrijblijvend aan kan deelnemen.

Pianoforte verzorgt muzieklessen voor alle leeftijden in Hardenberg, Den Ham, Ommen, Nijverdal en Vriezenveen/Westerhaar. Deelnemen kan vanaf 5 jaar. Er zijn momenteel geen wachtlijsten, er kan direct begonnen worden met een instrument naar keuze. Groepslessen zijn te volgen vanaf €6,00 per les en een eerste proefles is gratis.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.