Home / archiefcentraal / mozart en piazzolla in dalmsholte

mozart en piazzolla in dalmsholte

Leidse Hout bestaat uit vier leden van het Residentie Orkest: Dorine Schade speelt dwarsfluit en piccolo, Cato Went viool, Tanja Trede altviool en Harry Donders contrabas. Zij spelen niet alleen werken van Mozart en Piazzolla, maar ook van Schulhoff en Ferdinand Ries, een leerling van Van Beethoven.

Het huisconcert van de Kunstkring Ommen begint om 15.00 uur, niet-leden zijn van harte welkom. Wel is aanmelden nodig vanwege het aantal beschikbare plaatsen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.kunstkring-ommen.nl, of bij Menzo Bunge via 038-3318963 of Brord Goeting 0529-457548). De toegangsprijs voor niet-leden is €15,00.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.