mix team dltc gerner kampioen

“Tijdens de tenniscompetitie van dit najaar speelde het Mix-team tot en met 17 jaar op zes zondagen hun wedstrijden. Er werden leuke partijen gespeeld. Soms niet veel tegenstand. Maar je moet wel de punten verdienen om kampioen te worden. Dat lukte dit team, dat al vaker kampioen werd, ook nu weer. Na de thuiswedstrijd tegen Runa uit Ruinen werd het team bestaande uit Merijn Frets, Coen van Dam, Lidwien Seubers en Marieke Wennemars in de bloemen gezet. Ook was voor de viering taart aanwezig en dat werd door beide teams gezamenlijk gezellig opgegeten.

Zondagmiddag was het tijdens Ouder-kindtoernooi grauw en miezerig weer. Toch kwamen alle 16 koppels gewoon opdagen. Er werd gespeeld door (groot)ouders met hun (klein)kind. Er waren poules met globaal indelingen op niveau. Ook was er een ronde, waar alleen de kinderen tegen elkaar speelden en ook alleen de ouders. Na 2 ronden was er een pauze, waarin wat gedronken werd en fruit gegeten. Na afloop werd gezamenlijk per poule taart gegeten.

Binnenkort kan weer een junior samen met een senior gespeeld worden bij de Toss. Dat zal zijn op zondag 29 november. Eén van het koppel moet dan lid zijn van de club. Dus zo kan ook een niet-lid meedoen. Er zal worden gespeeld van 10.00-12.00 uur.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.