Home / archiefcentraal / mhc dalfsen viert halloween

mhc dalfsen viert halloween

Voor het vijfde jaar op rij was de spooktocht in de avond een groot succes voor de oudere jeugd. 90 kinderen werden in het avondlijke donker geconfronteerd met onder andere een remake van Jason Voorhees, het griezelige type uit de horror-film Vrijdag de 13e. Een ouderwetse kettingzaag en bladblazer waren al voldoende om de jeugd de stuipen op het lijf te jagen. Zoals altijd wordt de jeugd tot de C-leeftijd begeleid door volwassenen bij hun tocht, die dit jaar een uitgebreidere route kende.

Zo werd ook het bos bij bungalowpark Gerner aan gedaan. Hier werden de kinderen ontvangen door een onvervalste Clown Prank. Al met al een zeer geslaagde Halloweendag, die alleen mogelijk is met de hulp van veel ouders en kinderen. Het acteren van de figuranten ‘s avonds werkte aanstekelijk op diverse begeleiders, die spontaan riepen dat zij volgend jaar ook wel de kinderen de stuipen op het lijf willen jagen als figurant.

Halloween is één van de diverse nevenactiviteiten die MHC Dalfsen organiseert naast het reguliere sportprogramma. Dit blijkt zeker aanstekelijk te werken, want het ledenaantal van de hockeyclub zit behoorlijk in de lift. Schommelde het jarenlang rond de 200 leden, dit seizoen heeft de club 230 leden. Met name het Funkeyprogramma slaat aan. Funkey is een speelse manier om kinderen uit de leeftijd 4-5 jaar kennis te laten maken met hockey. Maar ook de volwassenen weten steeds beter de weg te vinden naar het hockeyveld. Op woensdagavond is er altijd training voor de zogenaamde trimhockeyers vanaf 20.30 uur. Interesse? Kom gerust eens langs!

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.