meubelmakerij zwiers levert ambachtelijk vakmanschap

Meubelmakerij Zwiers is voornamelijk geconcentreerd op het verkopen van nieuwe keukens, maar biedt ookop maat gemaakte meubelen als de eerder genoemde kasten, dressoirs en bankstellen. Vakmanschap staat centraal bij Zwiers. Je ontwerp wordt altijd met de hand gemaakt en uitgewerkt tot in de kleinste details. Tegenwoordig werkt Zwiers ook met moderne gereedschappen, terwijl de meubelmakerij in het verleden een boeren-timmerkamer was waar alles met de hand werd gedaan. Het vakmanschap van toen is echter nog steeds terug te zien in de prachtige meubels.

Zwiers meubelmakerij is onder andere leverancier van de merken AGA en Marmorin. Dat is bijzonder, want deze exclusieve merken zijn maar op weinig plekken in Nederland verkrijgbaar. Zo is Zwiers één van de zeven leveranciers in Nederland waar je fornuizen van AGA kunt kopen. AGA fornuizen staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en ondergaan strikte kwaliteitscontroles. Ook besteedt het merk, net als de voedingsmiddelenindustrie en een toenemend aantal kledingproducenten, veel aandacht aan milieu-eisen en duurzaamheid. Marmorin is een merk dat veel design meubelen voor de badkamer maakt. De meubelen vallen vooral op door hun bijzondere vormgeving.

Contact
Mocht je meer willen weten over Zwiers meubelmakerij, dan kan je een kijkje nemen op de website. Ook kan je contact opnemen via info@zwiersmeubelmakerij.nl of 0546-671601. Zwiers meubelmakerij is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur en op zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. Ook kan er eventueel in de avond een afspraak worden gemaakt. Zwiers Meubelmakerij is gelegen op Bossinkkamp 2a in Den Ham.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.