met de huifkar door de bossen tijdens nacht van de nacht

De nacht van de nacht bij het Boskamp in Dalfsen heeft dit jaar 179 deelnemers getrokken. Dat meldt DalfsenNet. Rond 19.30 uur ging de helft van de deelnemers met huifkarren van het Vossenspan mee voor een tocht door de bossen met als eindpunt de schaapskooi aan de Bosrandweg. De andere helft ging wandelen in groepen met IVN natuurgids Agnes Niemijer en twee hulpgidsen. Dat werd een heel interessante tocht met ook als eindpunt de schaapskooi.

Bij het eindpunt stonden medewerkers van het Boskamp de deelnemers op te wachten met heerlijke, warme groentesoep. Vervolgens gingen de wandelaars met de huifkarren terug. Diegene die met de kar gekomen was, ging natuurlijk wandelend terug naar het Boskamp.

Daar stond de bediening weer klaar voor een hapje en een drankje, maar nu natuurlijk wel op eigen kosten. Ook wethouder Klaas Agricola en gemeenteraadslid Jos Ramaker bevonden zich onder de deelnemers. Volgens de deelnemers was het een zeer geslaagde avond met prachtig wandelweer. En het was ook nog eens aardedonker.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.