Home / archiefcentraal / mark boumans waarnemend burgemeester van ommen

mark boumans waarnemend burgemeester van ommen

Mark Boumans (40) is afkomstig uit het Drentse Oosterhesselen en was tussen 2007 en 2011 burgemeester van Haren. Enige tijd mocht Boumans zich daar de jongste burgemeester van Nederland noemen. Daarvoor al was de VVD’er wethouder in Meppel en lid van zowel de Provinciale Staten in Groningen als de gemeenteraad in Groningen. Ook op dit moment vervult Boumans als gedupeteerde een functie bij de provincie Groningen.

De Commissaris heeft gekozen voor een waarnemer in Ommen omdat Marc Jan Ahne op 22 september zijn ontslag aanbood. Om de continuïteit van het bestuur te waarborgen heeft de Commissaris van de Koning besloten om een waarnemend burgemeester aan te stellen.

[tweetwidget type=”single” query=”654952724434460672″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]
[tweetwidget type=”single” query=”654953342490320896″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

Lees ook

Politiek Verwoord: VOV

OMMEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.