lemele pakt punt in blessuretijd

Lemele heeft vanmiddag een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen ZSV Zelos uit Zelhem. Lemele keek lang tegen een 0-1 achterstand aan maar sleepte in blessuretijd alsnog een punt uit het vuur: 1-1.

Het begin van de wedstrijd was voor de bezoekers uit Zelhem en dit resulteerde nog binnen het kwartier in een achterstand voor Lemele. In de 14e minuut werd het 0-1 voor de bezoekers door een doelpunt van Meron Zehaije. Vijf minuten later kreeg Zelos vervolgens een goede kans om de score te verdubbelen maar de bezoekers schoten tot opluchting van de thuisploeg de kans over het doel.

Hierna was het voor het eerst de beurt aan Lemele. Thomas van Leusen was namens Lemele dichtbij de gelijkmaker maar zijn kopbal trof de lat. Lemele werd vervolgens sterker in het duel en kreeg een licht overwicht. In de tegenaanval kon Zelos echter gevaarlijk worden en dit keer waren het de bezoekers die het aluminium raakten, Menno Diepenbroek raakte de paal. Mede dankzij paal en lat eindigde de eerste helft dus in een achterstand voor Lemele: 0-1.

In de tweede helft was het voornamelijk Zelos dat de beste kansen kreeg. Lemele-doelman Ruan Weelink hield de thuisploeg echter een aantal keer goed op de been waardoor de gelijkmaker en het bijbehorende punt voor Lemele binnen bereik bleef. Na negentig minuten spelen had Lemele echter nog steeds niet het net gevonden en leek het een 0-1 nederlaag te gaan lijden in eigen huis. Totdat de thuisploeg in blessuretijd een vrije trap kreeg.

In de 93e minuut kreeg Lemele een vrije trap net buiten het strafschopgebied van de bezoekers. Remon Kleinlugtenbeld ging achter de bal staan en toen zijn schot van richting werd veranderd was de doelman van Zelos kansloos: 1-1. Een gelukkige gelijkmaker dus voor Lemele dat zo alsnog een punt ‘won’ in eigen huis tegen Zelos.

Lemele blijft hierdoor op de valreep nog steeds ongeslagen in de zaterdag 3e klasse D. Met het behaalde punt achterhaalt het bovendien koploper Quick’20 dat met 5-2 verloor bij Mariënberg. Lemele en Quick’20 staan nu gedeeld tweede, één punt achter de nieuwe koploper DZSV. Volgende week staat de kraker Quick’20 – Lemele op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.