Home / archiefcentraal / lemele krijgt zesklapper om de oren

lemele krijgt zesklapper om de oren

Voorafgaand aan de wedstrijd stond Lemele stond Lemele met twaalf punten op een verdienstelijke gedeelde vierde plek in de zaterdag 4e klasse D. Achilles Enschede stond met tien punten vlak daaronder. De verschillen zijn echter klein op de ranglijst in 4D al bleek dat vanmiddag niet op het veld.

Lemele kende namelijk een nare middag op het eigen sportpark ’t Zandeinde waar de wedstrijd een kwartiertje later begon. Het vernieuwde veld werd namelijk geopend voorafgaand aan het duel waardoor het startsignaal wat later klonk dan gebruikelijk. Het vernieuwde veld bracht Lemele echter geen succes.

Na een kwartier spelen kwam Lemele op achterstand en weer een kwartier later werd deze achterstand door Achilles Enschede verdubbeld. Met 0-2 gingen beide ploegen na de eerste helft de rust in. Vijf minuten na rust werd het zelfs 0-3 en leek de wedstrijd al vroeg beslist te zijn.

Kort hierna scoorde Henri ten Kleij echter namens Lemele en leek er voor de thuisploeg wellicht een comeback in het verschiet te liggen. Niets bleek echter minder waar toen Achilles Enschede in het laatste kwartier nog driemaal scoorde en hierdoor zelfs uitliep naar de uiteindelijke 1-6 eindstand.

Een forse nederlaag dus voor Lemele dat door de uitslagen op de andere velden bovendien vier plekken zakt op de ranglijst naar de achtste positie. Al met al dus een weekend om, qua uitslagen, gauw te vergeten voor Lemele. Volgende week zal Lemele zich willen herpakken van deze flinke nederlaag. Makkelijk wordt dat echter niet, want Lemele gaat dan op bezoek bij koploper DZSV.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.