lemele blijft winnen

Lemele heeft vanmiddag voor de derde maal op rij gewonnen. Het ging vandaag op bezoek bij Kloosterhaar en trok ook daar aan het langste eind. Het werd 2-4 voor de bezoekers.

Lemele is vooralsnog de grote verrassing in de zaterdag 3e klasse D. Het liet tot nu toe als promovendus brutaal van zich horen en verloor nog niet in de eerste vier duels van de competitie. Het bevond zich zodoende voorafgaand aan het duel op een knappe tweede plek in 3D.

In de eerste helft was de wedstrijd redelijk gelijk opgaand en in het eerste half uur was er weinig gevaar voor beide doelen. Op sportpark de Polderhoek in Kloosterhaar opende Lemele na ruim een half uur spelen vervolgens de score. Een vrije trap van Lemele-aanvoerder Henri ten Kleij raakte de lat en de daaropvolgende rebound werd verzilverd door Tim Woudsma: 0-1.

Lang kon Lemele niet genieten van deze voorsprong aangezien een paar minuten na de 0-1 Kloosterhaar een penalty kreeg. Roy Jurgens maakte geen fout vanaf de strafschopstip en zorgde voor de 1-1. Met deze gelijke 1-1 stand gingen beide teams ook de kleedkamer in na 45 minuten.

In de tweede helft waren beide teams wederom aan elkaar gewaagd. Kloosterhaar kreeg iets meer kansen dan Lemele maar de bezoekers gingen hier beduidend zorgvuldiger mee om. In de 52e minuut zorgde Woudsma met zijn tweede van de middag voor de 1-2 voorsprong voor Lemele. Door doelpunten van Ten Kleij (’66) en de hattrick van Woudsma (’73) liep Lemele zelfs uit naar een comfortabele 1-4 voorsprong.

Erik Drenthen deed namens de thuisploeg nog wel wat terug in de 79e minuut maar verder dan dat kwam Kloosterhaar niet meer waardoor Lemele wederom drie punten bij mocht schrijven. Koploper Quick’20 ging bovendien in eigen huis met 0-1 onderuit tegen DZSV waardoor Lemele nu nog slechts één punt verwijderd is van de koppositie in 3D. Volgende week speelt Lemele thuis tegen Zelos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.