Home / archiefcentraal / leerlingen dennenkamp ontdekken natuur techniek en kunst

leerlingen dennenkamp ontdekken natuur techniek en kunst

Cultuureducatie met kwaliteit, daar hecht de school waarde aan. Het project Kunstblik biedt de mogelijkheid om binnen het onderwijs aandacht te besteden aan technische en natuurkundige principes en dit te combineren met kinetische kunst. Alle groepen doen mee aan het project. Gedurende een periode van zes weken maken de kinderen spelenderwijs kennis met licht, geluid, digitale media, kracht, magnetisme, temperatuur en vorm. De school wordt hierin begeleid door TETEM Kunstruimte in Enschede. TETEM kunstruimte verbindt kunst en maatschappij, onder andere door cultuureducatie aan te bieden aan kinderen.

Op 16 oktober is het resultaat te bewonderen van de lessen Kunstblik. In de klaslokalen richten de kinderen dan een kleine expositie in. De expositie vormt samen met de jaarlijkse boekenmarkt de afsluiting van de Kinderboekenweek op school.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.