Home / archiefcentraal / leer je tablet kennen in de bibliotheek

leer je tablet kennen in de bibliotheek

De organisatie laat weten: “We willen het in het Tablet Café zeker niet moeilijk maken en ook niet met alle winden mee waaien, maar we zijn ervan overtuigd dat ouderen die langer thuis moeten blijven heel veel plezier van het tablet kunnen hebben. En daarom moeten ze nu leren daar mee om te gaan. Nu kan het nog!”

Mensen met een tablet, zoals de iPad of de Samsung, of die er één willen aanschaffen, kunnen naar het tabletcafé komen om informatie te ontvangen. Ook kunnen ze hulp krijgen bij het installeren van apps, of het binnenhalen van e-books. Vrijwilligers van de bibliotheek geven uitleg over de mogelijkheden die zo’n apparaat biedt. Op 16 oktober gaan ze samen eens kijken naar het inloggen, maken en opslaan van wachtwoorden.

Je bent welkom op:
– Elke derde vrijdag van de maand, te beginnen op vrijdagmiddag 16 oktober van 14.30 tot 16.30 uur in Bibliotheek Nieuwleusen.
– Elke laatste woensdagavond van de maand, vanaf woensdagavond 28 oktober van 19.00 tot 20.30 uur in Bibliotheek Oudleusen.
– Elke laatste donderdag van de maand, vanaf donderdagochtend 29 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Dalfsen.

Heb je belangstelling? De organisatie stelt het op prijs dat je je vooraf opgeeft.
– Via bib.nieuwleusen@bibliotheekdalfsen.nl of 0529-481227 voor de vrijdagmiddag in Nieuwleusen.
– Via info@bibliotheekdalfsen.nl of 0529-432413 voor de donderdagochtend in Dalfsen.
– Via bib.oudleusen@bibliotheekdalfsen.nl voor de woensdagavond in Oudleusen.

“Voor de late beslissers: kom gewoon, iedereen is van harte welkom en de koffie staat klaar!” De bibliotheek organiseert tijdens openingstijden regelmatig bijeenkomsten voor groepen met verschillende belangstelling. Heb je vragen? Bel dan even met 0529-432413 of 481227. Kijk vor meer informatie op www.bibliotheekdalfsen.nl

 

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.