laro tape viert 40 jarig jubileum

1975- Het begin
Het avontuur begon precies op 1 oktober 1975, toen oprichter C.J.A. (Carel) Rolvink in de gemeente Linschoten (prov. Utrecht) een handelsbedrijf in bedrukte tape startte onder de naam Laro Tapes Linschoten.

1980- Ommen
Een goede start was gemaakt. Laro Tape is hard op weg om dé toonaangevende bedrukte tape-specialist van Nederland te worden. Het kantoor in Linschoten was daar niet op berekend. Om klanten nog beter en sneller te kunnen bedienen werd gezocht naar een geschikt bedrijfspand. Dit werd gevonden in het stadje Ommen, Overijssel. Hier in Ommen werd ook een start gemaakt met het aannemen van het eerste personeel. De eenmanszaak maakte plaats voor Laro Tape B.V.

1993- Eigen productie
In 1993 breidde Laro Tape haar activiteiten uit door te starten met het bedrukken van tape. Kleinschalig, met slechts 1 tape-druk machine en afdeling ontwerp/voorbereiding. Dit project slaagt en al snel volgen hier ook verbouwingen en uitbreidingen van kantoor , magazijn en machinepark om de productie capaciteit te kunnen vergroten. Laro Tape telt inmiddels 9 medewerkers en 4 Tape druk-machines.

1996- Vermeerstraat
Laro Tape groeit gestaag en het huidige pand wordt te klein. In dit jaar verhuist Laro Tape opnieuw, maar nu binnen Ommen, en betrekt een geheel nieuw bedrijfspand aan de Vermeerstraat. In 2000 wordt een start gemaakt met uitbreiden van het afzet gebied. Laro Tape Export wordt opgericht en is tot op heden in 12 landen actief met toonaangevende resultaten. Ook de productie afdeling wordt verder uitgebreid en in 2002 deels voorzien met een uniek geautomatiseerd druksysteem.

2010- Dochteronderneming
In dit jaar wordt dochteronderneming Diamant Klebeband GmbH opgericht in Duitsland met als doel de wederverkoop beter en sneller te kunnen bedienen. Dit alles gebeurt onder leiding van de Duitse bedrukte tape expert Hella Werker. De verkoopondersteuning wordt verzorgd door Judith Meeuwsen.

2011- Nieuwe generatie
Bijna 65 jaar was Carel Rolvink en nog lang niet klaar met zijn levenswerk … Helaas overleed de oprichter in oktober 2011. Een directiewissel werd noodzakelijk. De tweede generatie kwam in beeld. Zoon Koen Rolvink en dochter Sharon Rolvink bouwen tot op heden door op het stevige fundament dat hun vader had gelegd. Koen als Algemeen directeur en Sharon die de Online Marketing en PR voor haar rekening neemt. Maar dit is zéker niet mogelijk zonder Team Laro Tape: een sterk, capabel en loyaal team van medewerkers. Team Laro Tape zorgt wederom voor een omzetgroei. Hieruit vloeit een uitbreiding van het aantal tape-drukmachines voort. Anno nu telt Laro Tape 15 tape druk machines welke deels worden bediend door 4 robots.

2012- Laro Tape Online
Laro Tape maakt een start in de E-commerce met een vernieuwde website en webshop. Laro Tape speelt hiermee in op de groeiende markt van webshops en andere online diensten.
Deze groei heeft een positief effect op de vraag naar pakketdiensten en verpakkingsmiddelen waaronder bedrukte tape.

2015- Oktober feestmaand
Deze maand zal in het teken staan van dit prachtige jubileum. Reden genoeg voor een feestje! Er zal op diverse manieren aandacht worden geschonken aan dit heugelijke feit. Op de toekomst! Cheers!

Kijk voor meer informatie op www.larotape.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.