Home / archiefcentraal / ladiesnight bij donna in ommen

ladiesnight bij donna in ommen

Wat maakt deze avond verder zo speciaal? Er zijn leveranciers aanwezig met een extra uitgebreide collectie. Maaike van Dansk, het mooie Deense merk Dansk Smykkekunst, neemt de nieuwste collectie mee naar Ommen. Ook by Lou Lou, het Nederlandse merk dat je vast kent van de mooie leren portemonnees, heeft speciaal voor onze ladiesnight een mooie aanbieding gemaakt. Geselecteerde modellen van deze mooie leren portemonnees zijn alleen op deze avond verkrijgbaar voor €49,99.

Verder introduceert Donna het nieuwe merk Imotionals. Deze fijne kettingen in het zilver, of verguld rose/geelgoud, kan je voorzien van letters, waarmee je initialen, namen of woorden kan maken. Leuk om jezelf mee te verwennen of een mooi cadeau voor de komende feestdagen. Speciaal voor deze avond is een extra uitgebreide voorraad in huis.

Gezelligheid
Kortom, een bijzonder gezellige avond voor de vaste klanten en natuurlijk voor nieuwe klanten om kennis te maken met de winkel, de collectie en de gezellige sfeer bij Donna. De winkel staat voor gezelligheid, bijzondere collecties en een goede service.

De avond wordt mede mogelijk gemaakt door collega-ondernemers van Wijnhof Ommen en keurslager Veltmaat, die het winkelend publiek van een drankje en hapje voorzien. Tevens ontvang je, zolang de voorraad strekt, bij je aankoop op deze avond een leuke, goedgevulde goodiebag. Wil jij gegarandeerd een goodiebag? Reserveer deze dan alvast door je in de winkel aan te melden. Want op is op.

Verrasing
In de goodiebag zitten diverse lekkernijen, kortingsbonnen en cadeautjes. Speciaal voor de ladiesnight heeft Jipp een leuke verrassing toegevoegd, waardoor je na het bezoek aan de winkel gezellig verder kan genieten van een gratis portie bitterballen of een keuzemenu. Nog één tipje van de sluier: als verrassing zit in een aantal goodiebags een gratis entreebewijs voor het Rijksmuseum. Aangeboden door Eyewish opticiens.

Kortom, een gezellige avond samen met je vriendinnen, zussen of collega’s begint met een bezoek aan Donna’s ladiesnight! De ladiesnight op vrijdagavond 30 oktober duurt van 19.00 tot 22.00 uur.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.