Home / archiefcentraal / kunstenaars presenteren zich in ommen

kunstenaars presenteren zich in ommen

Dit jaar heeft Stichting Vechtdalkunsten de organisatie van Kijk op Kunst, voorheen Kunst te Kijk, opgepakt. Tweeënveertig winkeliers stellen etalage en winkelruimte ter beschikking om schilderijen, beelden en keramiek ten toon te stellen. De deelnemende winkeliers zijn herkenbaar aan de deurposter. Het nummer op de poster correspondeert met het nummer in de folder. De folder is verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers, diverse restaurants, in de bibliotheek en in de Carrousel.

De heer en mevrouw Hurink stellen het pand aan de Brugstraat 21 belangeloos ter beschikking voor de overzichtstentoonstelling. Op 185 vierkante meter is van iedere kunstenaar ander werk te zien. De overzichtstentoonstelling is gedurende de hele periode, met uitzondering van de zondag, geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.