Home / archiefcentraal / koningsdag 2016 in zwolle

koningsdag 2016 in zwolle

Koningsdag wordt volgend jaar op 27 april in Zwolle gehouden. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst laten weten. De hoofdstad van Overijssel is gekozen na een overleg met de burgemeester, Henk Jan Meijer (VVD).

Vorig jaar trok de koninklijke familie naar Dordrecht. Het was de eerste keer dat het feest in de nieuwe stijl gevierd werd, waarbij het defilé zijn terugkeer maakte en modernere elementen werden ingevoerd.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.