Home / archiefcentraal / koffieochtend voor mantelzorgers in gemeente ommen

koffieochtend voor mantelzorgers in gemeente ommen

Carinova Steunpunt Mantelzorg wil er zijn voor mantelzorgers in de gemeente Ommen. De ontmoeting tussen mensen die in een vergelijkbare situatie zitten is heel belangrijk en daarom wordt dit najaar elke laatste woensdagochtend van de maand een koffieochtend georganiseerd. Deze ochtend is niet alleen voor de mantelzorger, maar ook voor degene voor wie gezorgd wordt. Je kunt er dus samen een mooie ochtend van maken. Er zijn vrijwilligers aanwezig die voor de koffie en thee zorgen en daarnaast een luisterend oor bieden.

De eerste ochtend staat in het teken van kennismaking. Met elkaar en met de boerderij. Ook wil Carinova samen met jou nadenken over de invulling van de volgende ochtenden: een spreker, een workshop of een wandeling?

Je bent van harte welkom op woensdagochtend 28 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Je hoeft je niet aan te melden en er zijn geen kosten aan verbonden. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Roelie Cazemier, mantelzorgconsulent Carinova. Zij is bereikbaar via 06-53178431.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.