Home / archiefcentraal / koenadvies duurzaam bouwen met respect voor mens en milieu

koenadvies duurzaam bouwen met respect voor mens en milieu

Bouwen lijkt soms een ingewikkeld proces en duurzaam bouwen draait om meer dan energiebesparing alleen. Duurzame woningen en panden worden gebouwd en gebruikt met respect voor mens en milieu. KoenAdvies kan de klant tijdens het gehele bouwproces van A tot Z ondersteunen. Zowel bij het ontwikkelen, het ontwerpen, de realisatie en het uiteindelijke beheer.

“Veel van onze klanten kiezen er specifiek voor om te werken met ons bedrijf, omdat ze affiniteit hebben met duurzaamheid”, legt Koenjer uit. “Toch komen er ook mensen bij ons die daar niet mee bezig zijn. De klant blijft natuurlijk koning, maar we werken wel vanuit een duurzame visie. Soms maakt onbekend nog onbemind. We geven altijd inzicht in de duurzame mogelijkheden die er liggen. Een investering die meer kost dan het opbrengt is voor niemand rendabel, maar veel duurzame investeringen verdienen zich makkelijk terug.”

Eigenaar Michel Koenjer is erg blij met de overstap naar de nieuwe locatie: “We zaten eerst op een kleine bovenetage aan de Handelsweg. Nu hebben we een mooi ruim pand dat voor iedereen toegankelijk is en ook nog eens op een prachtige, bekende plek in Lemelerveld!”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.