Home / / kerstfair ommen dit jaar op 19 december

kerstfair ommen dit jaar op 19 december

Onder andere een ijsbaan, een levende kerststal, paarden, springkussens een echte kersttrein zorgen voor voldoende vermaak. De muziek wordt verzorgd door onder andere Intermezzo en Stukoz, een studentenkoor uit Zwolle. Door het hele centrum lopen de beroemde figuren van Frozen waar je mee op de foto kan.

Ook is er de mogelijkheid geschminkt te worden en kan je meedoen aan een kleurplatenwedstrijd. Tegen inlevering van je kleurplaat ontvang je een mooie Frozen drinkbeker. Die kan je direct vullen met limonade uit de Frozen drinkfontein, als het tenminste niet vriest. De mooiste kleurplaten worden beloond met een kadobon van de Intertoys, ter waarde van €50,00. Voor de kunstliefhebber is er een tent vol kunst en ook de kerk is geopend voor een bezoek. De winkels zijn geopend tot 21.00 uur.

De kerstfair wordt georganiseerd door de Handelsvereniging Ommen. Meer informatie volgt, maar noteer 19 december vast in de agenda. Dan ziet de organisatie je graag op de kerstfair in Ommen. Voor meer informatie check de Facebookpagina: Kerstfairommen.

Lees ook

Evelien fietst in zes weken langs 75 IPSO inloophuizen

Op 30 juni aanstaande bezoekt zij het Vechtgenotenhuis OMMEN – Op woensdag 30 juni om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.