Home / archiefcentraal / kansloze thuisnederlaag voor balkbrug tegen sv zwolle

kansloze thuisnederlaag voor balkbrug tegen sv zwolle

Balkbrug is thuis tegen een zeperd aangelopen door met 1-4 te verliezen van SV Zwolle.

De thuisploeg begon nog goed aan de wedstrijd. Binnen 3 minuten wist Ruud Habers de 1-0 te scoren. Lang kon de ploeg echter niet van de voorsprong genieten, aangezien SV Zwolle na een kwartier spelen al weer op 2-1 stond. Later in de wedstrijd wisten de gasten nog uit te lopen tot 1-4. Balkbrug-trainer Bram Beverwijk was na afloop niet bereikbaar voor commentaar.

Het was voor Balkbrug alweer de 5e nederlaag na 6 speelrondes. Slechts 1 keer werd er gelijkgespeeld: 0-0 tegen Holten in de eerste wedstrijd. Ook de doelcijfers zijn niet erg positief: 7 doelpunten voor en maar liefst 20 tegentreffers. Volgende week zal het beter moeten in de uitwedstrijd tegen ABS uit Bathmen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.