jubileumfeest bij pedicurepraktijk en kemerink

Samen met Grand Café Jipp verloten Kemerink en de pedicurepraktijk drie dinerbonnen voor twee personen onder hun cliënten. Wanneer je ook kans wilt maken op een heerlijk diner in Ommen dan kan je onderstaande bon invullen en voor 30 oktober inleveren bij Praktijk Voeten en Welzijn in Ommen. Ook nieuwe cliënten die een afspraak maken, mogen meedingen.

Samenwerking
“Samenwerking is dé voorwaarde om goede (diabetische) voetzorg te kunnen realiseren. Per 1 januari 2015 is de voetzorg behoorlijk veranderd en de adviserende rol van de podotherapeut van Kemerink Voet & Beweging onmisbaar. Wij werken nauw met elkaar samen, zodat je bij ons onder behandeling kunt blijven. Lekker alles onder één dak!”

Verder kijken dan alleen de voet en ruimer denken dan alleen je eigen vakgebied, dat is Kemerink voet & beweging. Specialist in voetklachten en de daaruit voortvloeiende andere klachten van het houdings- en bewegingsapparaat. Het bedrijf is uitgegroeid tot een team van voet- en bewegingsdeskundigen, waar iedereen terecht kan voor steunzolen, aanpassingen aan (sport) schoenen, registerpodologie, podotherapie en (semi-) orthopedische schoenen.

Professioneel
De medewerkers van Voeten en Welzijn zijn ook medisch opgeleid, waardoor alle mogelijke voetproblemen op een professionele wijze kunnen worden behandeld. Bovendien zijn zij in het bezit van een aantal specialisaties, zoals nagelregulatie, nagelprothese, antidruktechniek en orthesiologie. “Inmiddels zijn we werkzaam met meerdere pedicures en bieden we meerdere therapieën aan. Bovendien zijn de openingstijden verruimd. Wij staan nu ook op de maandag- en donderdagavond voor je klaar. Al met al een heugelijk feit, en dus reden om een feestelijk tintje aan te geven.”


VERLOTING LUNCH-/DINERBON

Naam:

Adres:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.