Home / archiefcentraal / jongeren lemele doen mee aan nacht zonder dak

jongeren lemele doen mee aan nacht zonder dak

Ruim twintig jongens en meiden uit Lemele gaan gesponsord voor één nacht in een zelfgebouwd krot slapen, zoals jongeren aan de andere kant van de wereld elke nacht moeten doen. Dit gaat gebeuren op het terrein van Zorgboerderij Het Zandeinde. Van tevoren zijn in de kring van familie, vrienden, buren en kennissen de sponsorlijsten rond gegaan.

De opbrengst van Nacht Zonder Dak is bestemd voor jongeren die leven in armoede. Eén van de projecten is het straatmeidenproject Mosoj Yan in Bolivia. Mosoj Yan helpt meiden om de straat te verlaten, af te kicken, een opleiding te volgen en voor hun kinderen te zorgen. Kortom, een nieuwe toekomst te beginnen.

Wolrd Servants
Twee meiden uit Lemele, Annely van Pijkeren en Francis Groote Bromhaar komen ‘s nacht vertellen over hun werk voor World Servants, dat vergelijkbare projecten uitvoert. Ouders en nieuwsgierigen zijn welkom bij het wegbrengen (vanaf 19 uur) en de volgende morgen weer bij het ophalen van de krotten en hun bewoners. Dat is zaterdagochtend rond 9.00 uur, een ontbijtje meebrengen zou heel fijn zijn!

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.