Home / archiefcentraal / jeugddienst in gereformeerde kerk dalfsen

jeugddienst in gereformeerde kerk dalfsen

De organisatie schrijft: “Je leven bestaat uit keuzes maken. Soms zijn het kleine keuzes over simpele vragen als ‘wat doe ik op m’n brood?’, of wat lastiger ‘wat trek ik aan?’, tot de allergrootste levensvragen toe. Maar wat je ook kiest, jouw keus heeft altijd gevolgen. Aan de hand van de geschiedenis van Jozua zullen we zien welke keuze hij heeft gemaakt, en hoe hij tot die keuze kwam. De grote vraag waar het in deze dienst over gaat is: waar kies jij voor? En vooral ook: waarom?”

De dienst vindt plaats in de Nederlands Gereformeerde Kerk aan de Polhaarweg 34 in Dalfsen en begint om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur is de kerk open en staat er koffie en fris klaar. Voorganger is dominee Gerard Nederveen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.