jeroen kamphuis topscorer regio vechtdal

Van de ploegen uit het Vechtdal is Dalfsen de enige ploeg die bovenaan staat in de competitie. De roodgelen zijn lijstaanvoerder in de 4e klasse H. Balkbrug is de enige hekkensluiter, eveneens in 4H. De rest van de teams uit het Vechtdal staan tussen plek 3 en 9.

Topscorer van de regio is Jeroen Kamphuis van SV Dalfsen. De 19-jarige aanvaller heeft er al 8 inliggen, waarvan 7 in slechts 14 dagen tijd. Tegen DAVO maakte de Dalfsenaar een hattrick, terwijl OVC’21 en Haarle ieders 2 van zijn goals incasseerden. Kamphuis wordt op de hielen gezeten door Tim Woudsma van Lemele (7), Yorick Bonen van Avereest (6) en Koen Daman van OVC’21 (6).

Avereest is met 21 goals de meest productieve ploeg en heeft bovendien de meeste doelpuntenmakers. Liefst 9 spelers stonden dit seizoen al op het scoreformulier. Bij Nieuwleusen en OVC’21 waren tot dusver slechts 3 spelers trefzeker. Bij de Ommenaren valt op dat Koen Daman (6) en Nick Zandman (5) samen liefst 92% van de OVC-goals voor hun rekening namen.

Komend weekend is er een beperkt programma, alleen USV en Nieuwleusen zijn door in de beker. Heb jij al een voorspelling gedaan?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.